Ioan Becali: Inter Milano a amânat pentru luna martie discuţiile cu Chivu

Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, că oficialii clubului Internazionale Milano au amânat pentru luna martie discuţiile cu privire la contractul fundaşului Cristian Chivu, care expiră la finalul acestui sezon.

60 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Inter Milano a amânat pentru luna martie discuţiile cu Chivu

Cristi Chivu (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Am vorbit cu familia Moratti şi au decis să amâne pentru luna martie discuţiile privind contractul lui Chivu. Pentru moment nu vor să discute, deoarece aşteaptă ca echipa să-şi revină în campionat şi să se califice mai departe în Liga Campionilor. Având în vedere intenţiile familiei Moratti, suntem blocaţi până în martie şi nu putem trata nici cu Bayern Munchen, nici cu Paris Saint-Germain, cluburi care şi-au arătat disponibilitatea pentru achiziţionarea lui Chivu. Prioritatea noastră este Inter Milano şi vom aştepta luna martie", a spus Becali pentru site-ul interistaweb.it.

Cristian Chivu, în vârstă de 31 de ani, mai are contract cu Internazionale Milano până la sfârşitul sezonului şi în acest moment poate negocia cu orice club. Presa internaţională a scris că românul s-ar afla în atenţia mai multor grupări, între care şi Real Madrid, Ajax Amsterdam, Bayern Munchen şi Paris Saint-Germain.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici