Ioan Becali: Nu ştiu nimic despre un interes al Romei pentru Marica

Fostul impresar Ioan Becali, despre care site-ul laromasiamonoi.it scrie că este "patronul fotbalului românesc", a declarat că nu ştie nimic despre un interes al grupării AS Roma în privinţa unui transfer al atacantului formaţiei VfB Stuttgart, Ciprian Marica.

12 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Nu ştiu nimic despre un interes al Romei pentru Marica

Ioan Becali: Nu ştiu nimic despre un interes al Romei pentru Marica (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-a spus un prieten că Roma este interesată de Marica, dar eu nu ştiu nimic. Marica costă 7-8 milioane de euro. În urmă cu ceva timp am vorbit cu Prade (n.r. - Daniele Prade, directorul sportiv al Romei), dar nu ştiu dacă Roma este dispusă să facă o investiţie aşa importantă. În plus, jucătorul are şi un salariu destul de mare", a spus Becali.

Ciprian Marica, în vârstă de 22 de ani, a fost transferat în vara trecută de la Şahtior Doneţk la VfB Stuttgart, dar nu a reuşit să se impună ca titular la echipa germană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici