Ioan Becali: Stoichiţă e zero ca antrenor şi ca om

Fostul impresar Ioan Becali l-a criticat, marţi, pe antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, care a fost surprins în timpul partidei cu Rapid vorbind la telefon de pe banca tehnică, declarând despre el că este zero atât ca antrenor şi ca om pentru că acceptă să fie sunat de patron în timpul meciurilor.

525 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Stoichiţă e zero ca antrenor şi ca om

Ioan Becali (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu telefoanele este de râsul lumii, dar eu nu înţeleg de ce presa dă vina pe Gigi. El poate să dea telefoane oricui şi oricând. Important este cel care răspunde la telefon. Auzi răspuns la el, «vorbesc cu cine vreau eu la telefon». Păi vorbeşti, dar nu de pe bancă, mă băiatule. Gigi poate să facă ce vrea, pentru că dă banii. Prost este ăla care răspunde la telefon. La Steaua vin milogii, falşii şi oamenii fără caracter şi fără coloană vertebrală. Pentru mine, Stoichiţă este zero. Şi ca om, şi ca antrenor", a spus Ioan Becali, la Dolce Sport.

Ioan Becali consideră că Mihai Stoichiţă are un caracter slab. "Eu nu critic patronul, eu critic un caracter de antrenor slab. Oameni care probabil... Ca să îşi salveze pâinea de la gură, pâinea copiilor sunt obişnuiţi să facă orice. Să spună el «ce vă interesează cu cine am vorbit?», ca şi cum ar fi Mourinho? Păi asta poate să o spună Mourinho. Dar nu Stoichiţă, băi fraţilor. Am ajuns să ne scufundăm, de asta avem şi fotbalul pe care îl avem", a subliniat Becali.

Ioan Becali a afirmat că după un asemenea moment nu l-ar lua pe Mihai Stoichiţă ca antrenor nici măcar în Liga a II-a. "De asta nu avem antrenori în lume, pentru că sunt atât de falşi. Vorbeşti cu cine vrei, dar nu de pe bancă! Nu s-a pomenit în lume, în afara unor cazuri speciale, ca cineva de pe bancă să vorbească la telefon. Eu nu ştiu cum acest antrenor poate să antreneze. Eu, dacă aş avea echipă de Divizia B, nu aş lua un asemenea antrenor. Acolo conduci echipa, nu vorbeşti la telefon. Şi în ce postură, să fie văzut... Incredibil!", a completat Becali.

Comparativ cu Stoichiţă, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, este considerat de Ioan Becali ca un tehnician ce are coloană vertebrală. "Pentru mine, Grigoraş este un antrenor care are coloană vertebrală. Dacă e ceva, după cinci-şase etape omul pleacă", a adăugat fostul impresar.

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a fost surprins de camerele TV în timpul meciului cu Rapid, disputat, duminică, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, când vorbea la telefon. După două minute de la discuţia telefonică, Stoichiţă l-a schimbat pe atacantul Mihai Costea cu mijocaşul Tiberiu Bălan.

Stoichiţă a negat la finalul partidei că în timpul meciului cu Rapid că ar fi fost de finanţatorul Gigi Becali, precizând că telefonul primit a fost de la un colaborator pe care îl avea în tribună. "M-a sunat pe bancă un colaborator pe care îl am în tribună mereu să-mi spună ce nu pot obseva la nivelul gazonului. Când vorbesc cu Gigi Becali, vorbesc prin intermediul lui Mihai Stoica. Gigi nici nu ştie numărul meu de telefon pentru că atunci când îl sun nu-mi răspunde", a spus atunci Stoichiţă.

Nici Gigi Becali nu a confirmat că a discutat la telefon cu angajatul său, însă presa sportivă a scris că Stoichiţă a fost sunat de patronul Stelei pentru a opera modificări în echipă în timpul derbiului cu Rapid, scor 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici