Ioan Horoba: Este cea mai mare performanţă din istoria clubului

Directorul general al grupării Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat, joi, că formaţia pregătită de Cristian Pustai a obţinut cea mai mare performaţă din istoria clubului şi că el a crezut tot timpul în calificarea echipei în play-off-ul Ligii Europa.

155 afișări
Imaginea articolului Ioan Horoba: Este cea mai mare performanţă din istoria clubului

Ioan Horoba: Este cea mai mare performanţă din istoria clubului (Imagine: Mediafax Foto)

"Este cea mai mare performanţă din istoria clubului şi mă bucur că am prins această calificare. Adevărata faţă a echipei este cea din meciul de azi, unde am avut parte de un arbitraj corect. După meciul cu Dinamo (n.r. - pierdut cu 0-5 în etapa a II-a a Ligii I), le-am transmis jucătorilor să uite această partidă, care a fost tratată cu mijloace specifice. Le-am spus că totul se va uita dacă azi vom reuşi să ne calificăm. Pleşca a făcut meciul vieţii lui, a făcut minuni, dar trebuie felicitată toată echipa, toţi au avut o contribuţie la această mare victorie", a spus Horoba la Digi Sport.

Oficialul a adăugat că Gaz Metan va mai transfera probabil 1-2 jucători şi că Eric de Oliveira este în continuare componentul formaţiei Gaz Metan. "Eric face parte din acest lot, cred că a suferit în această seară că nu a fost pe teren. Ar trebui să nu se lase influenţat de unii impresari, pentru că el este singurul perdant", a mai spus Horoba.

Echipa Gaz Metan Mediaş s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 (1-1, 0-1) la loviturile de departajare, formaţia germană FSV Mainz, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

Nemţii au deschis scorul prin Risse, în minutul 31, Gaz Metan reuşind egalarea prin Bawab, în minutul 61. La loviturile de departajare au marcat Fl. Lazăr, Buzean, C. Petre şi Bawab (Gaz Metan), respectiv Polanski, Sliskovici şi Risse (Mainz). Au ratat Liţu (Gaz Metan), respectiv Allagui şi Soto (Mainz). Pleşca a apărat două penaltiuri. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici