Ioan Neculaie: Materazzi este peste Mandorlini de la CFR Cluj

Patronul clubului FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, duminică, după ce a semnat contractul cu Giuseppe Materazzi, că l-a ales pe tehnicianul italian pentru a impune o altă mentalitate la echipă şi a precizat că acesta este mai valoros decât Andrea Mandorlini, antrenorul campioanei CFR Cluj.

26 afișări
Imaginea articolului Ioan Neculaie: Materazzi este peste Mandorlini de la CFR Cluj

Ioan Neculaie: Materazzi este peste Mandorlini de la CFR Cluj (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Giuseppe Materazzi este începând de astăzi (n.r. - duminică) noul antrenor al echipei FC Braşov, după ce a semnat un contract pe un sezon cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Obiectivul echipei pentru acest sezon este calificarea în Liga Europa. Nu va fi uşor, însă am mare încredere în Materazzi pentru că vine cu o altă mentalitate. Din punctul meu de vedere cred că este peste Andrea Mandorlini de la CFR Cluj, pentru că Materazzi are o experienţă de peste 20 de ani ca antrenor în Serie A. Până joi, lotul va fi completat cu mai mulţi jucători. Materazzi va fi ajutat de Antonio Antonucci, dar şi de Daniel Isăilă, Andrei Şanta şi Robert Ilyeş", a spus Neculaie, pentru site-ul oficial al clubului.

Antrenorul italian Giuseppe Materazzi a semnat, duminică, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire încă un an, cu gruparea FC Braşov. Italianul ocupă, astfel, pe banca tehnică, locul deţinut în ediţia trecută de Viorel Moldovan.

Patronul clubului braşovean, Ioan Neculaie, a mai purtat tratative cu Cristiano Bergodi, Nicolo Napoli, Ionuţ Popa, Petre Grigoraş şi Cristian Popovici.

Giuseppe Materazzi are 64 de ani, iar printre echipele mai importante pe care le-a antrenat se numără Lazio Roma şi Sporting Lisabona. Tatăl campionului mondial din 2006, Marco Materazzi, a antrenat ultima oară formaţia greacă Olympiakos Volos (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici