Ioan Niculae: Budescu va fi amendat şi nu va mai face parte din lot la meciurile următoare

Finanţatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat luni seară că fotbalistul Constantin Budescu va fi amendat şi nu va mai face parte din lotul de 18 la meciurile următoare, din cauza gesturilor pe care le-a făcut la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, informează prosport.ro.

295 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Budescu va fi amendat şi nu va mai face parte din lot la meciurile următoare

Constantin Budescu (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Aşa se întâmplă când mănânci prea mult, nu mai gândeşti cum trebuie. El va fi amendat şi nu va mai face parte din lotul de 18 la meciurile următoare. Căpitan va fi Laban. De pe la mijlocul toamnei nu mai juca nimic Budescu. Trei etape va fi scos din lot şi urmează să stabilim ce vom face cu el. Astea sunt regulile democraţiei, vom căuta o sancţiune pe măsura acţiunii lui. După ce a înjurat spectatorii de la Giurgiu, s-a dus şi i-a aplaudat pe cei veniţi de la Târgu Jiu. Cum este posibil să facă aşa ceva? I-am dat ce a vrut, nu am cum să îi dau şi creier, că bănuiesc că nu are prea mult. Credeam că a trecut de pubertate. Publicul l-a criticat pe bună dreptate. Mi-a spus şi Piţurcă, A zis că a avut dreptate să nu-l convoace. Mi-am cerut scuze. Mereu el caută scuze să nu joace împotriva Petrolului, ba se dă accidentat, ba ia cartonaşe galbene cu bună ştiinţă, ba face ce a făcut azi. Îl lăsăm să se gândească la Petrolul", a spus Ioan Niculae la DolceSport.

Potrivit prosport.ro, la partida de luni seară, Budescu a fost deranjat de faptul că a fost înlocuit, în minutul 60, şi "şi-a vărsat nervii" pe unul dintre spectatorii aflaţi în tribuna I a stadionului din Giurgiu, care i-a adresat un reproş. "Fotbalistul l-a înjurat pe fan, după care asupra lui a fost lansat un cor de fluierături şi huiduieli. Budescu a replicat în aceeaşi notă, cu gesturi obscene, fiind cu greu calmat de cei de pe banca giurgiuveană", notează prosport.ro.

Echipa Astra Giurgiu a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Măţel '65 şi Iorga '70.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici