Ioan Niculae: Galamaz a semnat cu Astra însă actele au dispărut

Finanţatorul Astra Ploieşti, Ioan Niculae, a declarat, marţi, că mai mulţi jucători de la Unirea Urziceni, printre care şi George Galamaz, au semnat contracte cu clubul său, însă actele de transfer ale acestora au dispărut.

17 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Galamaz a semnat cu Astra însă actele au dispărut

Ioan Niculae: Galamaz a semnat cu Astra însă actele au dispărut (Imagine: Mediafax Foto)

"Săptămâna trecută am semnat cu Galamaz, Ricardo şi Marinescu. Contractele sunt semnate, dar au rămas la cei de la Unirea ca garanţie. Joi au revenit cu un telefon şi a rămas să mai negociem pentru alţi jucători. Am stabilit să mai transferăm încă trei jucători ieri. E vorba de Apostol, Rusescu şi Frunză. Astăzi, Galamaz a venit la noi şi a spus că nu vrea să mai vină la Astra. Galamaz a semnat şi eu voi înregistra contractele la Ligă. Credeam că domnul Bucşaru este un om serios. Petre Buduru a primit un telefon şi i s-a spus că actele de transfer au dispărut. S-au evaporat. Actele rămăseseră la ei pentru că trebuia să le dăm banii. Le-am oferit jucătorilor aceleaşi condiţii ca la Urziceni, aveau cele mai mari salarii de la Astra. Eu plăteam câteva milioane de euro pentru aceşti jucători", a spus Ioan Niculae la Digi Sport, potrivit www.prosport.ro.

Finanţatorul Ioan Niculae a declarat, săptămână trecută, că jucătorii formaţiei Unirea Urziceni, Ricardo Gomez Vilana, George Galamaz şi Laurenţiu Marinescu, au semnat contracte cu gruparea prahoveană, iar, astăzi, site-ul oficial al clubului Astra a anunţat şi transferul altor trei jucători de la Urziceni, Iulian Apostol, Raul Rusescu şi Sorin Frunză.

Galamaz, alături de coechipierii lui Marius Bilaşco şi Brandan, sunt doriţi la Steaua de antrenorul Ilie Dumitrescu. "Eu am spus că vreau un vârf de atac, un număr 9, un milocaş central, pentru că nu am decât doi mijlocaşi la închidere, pe Dorel Stoica şi Bicfalvi. Mai am nevoie de un fundaş pentru a întări axul central. Sună foarte frumos aceste nume, dar deocamdată nu s-a finalizat nimic. Sună chiar frumos aceste nume, e un trio excelent Brandan, Bilaşco şi Galamaz", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, tehnicianul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici