Ioan Niculae vrea să cumpere Dinamo? Ce a dus la războiul dintre Borcea şi Badea

ProSport a găsit o explicaţie a conflictului rece dintre Nicolae Badea şi Cristi Borcea, aflat în plină desfăşurare în această perioadă. Pe adresa clubului a venit o nouă ofertă de cumpărare a acţiunilor societăţii, tranzacţie ce ar modifica complet harta influenţelor asupra formaţiei din "Ştefan cel Mare". Ioan Niculae, patronul Astrei, a făcut oferta, iar dintre cei doi, doar Borcea e de acord cu ea!

263 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae vrea să cumpere Dinamo? Ce a dus la războiul dintre Borcea şi Badea

Ioan Niculae vrea să cumpere Dinamo? Ce a dus la războiul dintre Borcea şi Badea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Motivul pentru care patronul Astrei vrea să cumpere Dinamo e simplu: într-un oraş care respiră doar pentru rivala Petrolul, echipă ce beneficiază de sprijinul necondiţionat al primăriei, dar şi al majorităţii suporterilor din urbe, Astra s-a văzut nevoită să caute sprijin moral sau ca infrastructură tocmai la Giurgiu. De aceea, miliardarul ar fi dispus să cheltuiască cele patru-cinci milioane de euro alocate anual prahovenilor în altă parte, mai precis la o echipă cu tradiţie şi cu o altă expunere.

Doar Borcea ar mai rămâne

Iar roş-albii ar fi destinaţia perfectă, în opinia lui. De aceea, acum aproximativ o săptămână, omul de afaceri şi-a reînnoit oferta de cumpărare a acţiunilor clubului. Şapte milioane de euro pentru sută la sută din club, plus plata datoriilor, cifrate la 16 milioane de euro! Adică un total de 23 de milioane de euro! Iar din actuala componenţă a CA ar urma să mai rămână la conducere numai Cristi Borcea, vechi prieten şi partener de business cu Niculae, care ar urma să primească 30 la sută dintre acţiuni.

Citeşte mai multe despre intenţia lui Ioan Niculae de a cumpăra Dinamo pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici