Ioan Ovidiu Sabău: Nu mă aşteptam să pierdem două puncte în meciul cu Gloria

Antrenorul echipei Poli Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, că nu se aştepta să piardă două puncte în întâlnirea cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, în etapa a XVIII-a a Ligii I, şi că formaţia sa trebuie să mai pună la punct unele lucruri.

10 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău: Nu mă aşteptam să pierdem două puncte în meciul cu Gloria

Ioan Ovidiu Sabău: Nu mă aşteptam să pierdem două puncte în meciul cu Gloria (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Gloria a încurcat mai multe echipe bune, nu întâmplător a avut rezultate pozitive cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Am început bine, am avut două ocazii mari, dar şi ei au avut situaţii. Prima repriză, ca şi iniţiativă, ne-a aparţinut. Și în partea a doua au fost ocazii, ei ne-au surprins mai ales în zona centrală. Este un rezultat echitabil, noi trebuie să punem la punct câteva lucruri: concentrarea, calitatea în faţa porţii. Nu mă aşteptam să pierdem două puncte, am venit să înscriem şi să câştigăm", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Tehnicianul a precizat, însă, că nu se pune problema ca prin acest rezultat echipa sa să se fi îndepărtat de obiectiv, respectiv câştigarea titlului: "E doar începutul returului, nu se pune problema că ne-am îndepărtat de obiectiv. În primele 60-70 de minute am avut o atitudine bună. Schimbările, cu excepţia lui Bourceanu, nu au fost inspirate. Sepsi a jucat foarte bine. Homei şi Hora au făcut superioritate pe dreapta, Goga a avut sarcina să stea mai avansat. Știam că se vor închide bine şi vor pleca pe contraatac".

Sabău a precizat că a fost emoţionat ţinând cont că a revenit în oraşul în care a antrenat timp de patru ani. "Păstrez amintiri şi emoţii legate de Gloria, unde am stat patru ani. A fost o experienţă deosebită, m-am implicat sentimental, am revăzut stadionul, baza, poate două-trei echipe în ţară să aibă ce are Gloria. Cred că Gloria se va salva, are şanse reale, are linişte, public", a mai spus tehnicianul formaţiei timişorene.

Formaţia FC Timişoara a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, care a marcat revenirea tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău la Bistriţa, în calitate de adversar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici