Ioan Ovidiu Sabău: Timişoara a dominat jocul, noi am avut ocaziile mai mari, dar am avut şi noroc

Antrenorul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, după remiza din meciul cu FC Timişoara, scor 0-0, că bănăţenii au dominat jocul, dar formaţia sa a avut ocaziile mai mari, dar a avut şi noroc.

35 afișări
Imaginea articolului Ioan Ovidiu Sabău: Timişoara a dominat jocul, noi am avut ocaziile mai mari, dar am avut şi noroc

Ioan Ovidiu Sabău: Timişoara a dominat jocul, noi am avut ocaziile mai mari, dar am avut şi noroc (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Îmi face mare plăcere să revin la Timişoara. Am pregătit jocul pentru a nu pierde, am încercat să blocăm toate mingile lungi pe Magera, întotdeauna am încercat să avem dublaj la Zicu şi să avem opt, nouă jucători în spatele mingii. Am analizat meciurile cu Pandurii şi Astra, m-am inspirat din acele jocuri şi ne-a ieşit. FC Timişoara a dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mai mari. Puteam pierde, Timişoara a avut 11 metri, am avut şi noroc. Îmi pare rău pentru Timişoara, pentru suporteri, pentru că îmi doresc să câştige campionatul. Îmi pare rău şi pentru jucători, am lucrat cu ei, aşteaptă de trei ani acest trofeu, dar şansele sunt încă reale. Vasluiul a pierdut, cred că au şanse bune să câştige", a spus Sabău.

Tehnicianul mureşenilor a afirmat că Issa Ba este cel mai bun mijlocaş la construcţie din Liga I.

"Cel mai mult mi-a fost teamă de Zicu, pentru că este un jucător de sclipire. Ne-au lipsit doi jucători importanţi, Florin Dan şi Issa Ba, la fel şi Iencsi. Avem un meci important etapa viitoare, Issa Ba risca o suspendare şi nu am vrut să-l pierd. Este poate cel mai bun mijlocaş de construcţie din ţară la ora actuală. Cu un adversar foarte bun trebuie să joci inteligent tactic, să-ţi recunoşti limitele şi să te pregăteşti ca atare. Avem 35 de puncte şi cred că mai avem nevoie de patru, cinci puncte şi suntem salvaţi, dar avem meciuri foarte grele", a precizat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că FC Timişoara are nevoie de sprijin pentru a câştiga titlul de campioană:

"Am avut rezultate foarte bune la nivel internaţional cu Timişoara, rezultate bune şi în meciurile importante din campionat, dar aşa a fost să fie, nu are rost să mai analizez acum. Atunci ne-a lipsit un vârf ca Gigel Bucur, cu care cred că am fi câştigat campionatul, pot să spun asta acum. Poate şi acum le lipseşte un Bucur, dar îl au pe Zicu, care în poziţia de al doilea vârf este cel mai valoros din ţară. Timişoara trebuie să nu cedeze, suporterii să fie alături de antrenor şi de jucători, să există emulaţie şi încurajări din partea tuturor celor din jurul echipei. În acest moment au nevoie de sprijin şi atunci sunt şanse reale de a reuşi".

Echipa FCM Târgu Mureş a terminat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, cu formaţia FC Timişoara, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici