Ioan Sdrobiş a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Farul Constanţa

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ioan Sdrobiş, a decis să îşi prezinte demisia, nemulţumit de situaţia prin care trece gruparea constănţeană, care se confruntă cu grave probleme financiare.

56 afișări
Imaginea articolului Ioan Sdrobiş a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Farul Constanţa

Ioan Sdrobiş a demisionat din funcţia de antrenor al echipei Farul Constanţa (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Am avut multă răbdare şi îngăduinţă, dar nu mai există loc de întors. Decizia a fost determinată de trei motive: situaţia dramatică a clubului din punct de vedere financiar, ţinând cont că nu s-au mai plătit salariile de cinci luni, lipsa de interes a oraşului şi absenţa unui plan de perspectivă pentru promovarea în sezonul următor", a explicat Sdrobiş.

Tehnicianul a adăugat că Farul ar fi avut şanse să promoveze în sezonul următor, dacă s-ar fi achiziţionat jucători valoroşi în această iarnă. "Dacă exista o minimă stabilitate financiară, dacă s-ar fi făcut un plan de promovare şi s-ar fi adus trei jucători valoroşi în iarnă, fără să plece niciunul, Farul ar fi promovat fără probleme în sezonul următor. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar problemele clubului nu mai sunt şi ale mele. Mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat, m-am chinuit, dar nu vreau să mi se mai pună nervii la încercare. Am lăsat echipa pe locul 8 şi un lot omogen. Nu ştiu când se dau salariile, iar jucătorii mă sună pe mine să mă întrebe ce să facă, pentru că li s-a promis că vor primi un salariu la reunirea lotului", a mai spus antrenorul.

Ioan Sdrobiş a preluat echipa Farul Constanţa în august 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici