Ion Crăciunescu, locul 44 în topul arbitrilor din ultimii 25 de ani. Vezi aici cine este pe primul loc

Fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu ocupă locul 44, cu 40 de puncte, în clasamentul celor mai buni centrali din ultimii 25 de ani dat publicităţii, luni, de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

18 afișări
Imaginea articolului Ion Crăciunescu, locul 44 în topul arbitrilor din ultimii 25 de ani. Vezi aici cine este pe primul loc

Ion Crăciunescu, locul 44 în topul arbitrilor din ultimii 25 de ani. Vezi aici cine este pe primul loc (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Un alt român aflat în această ierarhie este Ioan Igna, care ocupă locul 95, cu zece puncte, la egalitate cu est-germanii Adolf Prokop şi Siegfried Kirschen, cu columbianul Jesus Diaz Palacio, cu olandezul John Blankenstein şi cu japonezul Toru Kamikawa.

Primele zece poziţii în acest clasament sunt ocupate de următorii arbitri:

1. Pierluigi Collina (Italia) 191 puncte

2. Markus Merk (Germania) 184

3. Kim Milton Nielsen (Danemarca) 159

4. Peter Mikkelsen (Danemarca) 142

5. Oscar Julian Ruiz (Columbia) 122

6. Sandor Puhl (Ungaria) 119

7. Urs Meier (Elveţia) 102

8. Anders Frisk (Suedia) 100

9. Pier-Luigi Pairetto (Italia) 97

10. Hellmut Krug (Germania) 96

Lubos Michel (Slovacia) 96.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici