Ion Marin: A fost o victorie clară a CFR-ului

Antrenorul Ion Marin a declarat că victoria obţinută de CFR Cluj în partida cu Farul Constanţa, scor 3-0 (2-0), a fost meritată.

13 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: A fost o victorie clară a CFR-ului

Ion Marin: A fost o victorie clară a CFR-ului (Imagine: Mediafax Foto)

"Felicitări pentru jocul de la Roma, cât şi pentru jocul din această seară. A fost o victorie clară, meritată. Se repetă istoria jocului cu Steaua, când am luat două goluri într-un minut. Totuşi, cu Steaua am dominat, puteam să înscriem în zece oamenim, am dominat, am avut ocazii, în schimb, astăzi, nu ştiu dacă am avut două ocazii tot meciul", a spus Marin.

Tehnicianul a precizat că fotbaliştii săi au fost penibili în unele momente ale jocului, atunci când au alunecat de mai multe ori pe gazon. "Faptul că jucătorii au alunecat este vina lor, pentru că nu au ştiut să îşi adapteze ghetele la suprafaţa de joc. Chiar au fost penibili la un moment dat", a menţionat Ion Marin.

Formaţia CFR Cluj s-a impus, duminică, în faţa echipei Farul Constanţa, cu scorul de 3-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I şi a urcat pe locul cinci în clasament, cu 14 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici