Ion Marin: Am obţinut o victorie muncită

Antrenorul Ion Marin a declarat, sâmbătă, că echipa Farul Constanţa a obţinut o victorie muncită în partida de pe teren propriu cu formaţia Gloria Bistriţa, scor 2-1 (1-1), din etapa a VI-a a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Am obţinut o victorie muncită

Ion Marin: Am obţinut o victorie muncită (Imagine: Mediafax Foto)

"Un joc greu, cu o echipă bine organizată, ce a fragmentat mult jocul. O echipă foarte incomodă în momentele fixe. O victorie meritată, muncită, dorită. Meritam victoria, dar dacă reuşeam să înscriem mai mult la ce ocazii am avut, meciul nu mai era aşa de tensionat. Sunt mulţumit şi de jocul echipei. În scurta pauză competiţională, echipa va pleca la Braşov, iar la sfârşitul săptămânii vom juca un amical acolo, cu CS Otopeni. Urmează apoi o serie de jocuri foarte importante din care vom căuta să obţinem cât mai mult. Nu mai există echipe mici, ci foarte bine organizate", a spus Ion Marin.

Formaţia Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa VI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici