Ion Marin: Dacă învingem pe Gloria Bistriţa, în proporţie de 70 la sută rămânem în prima ligă

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că în cazul unei victorii în partida cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I, gruparea dobrogeană se va menţine în prima ligă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

10 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Dacă învingem pe Gloria Bistriţa, în proporţie de 70 la sută rămânem în prima ligă

Ion Marin: Dacă învingem pe Gloria Bistriţa, în proporţie de 70% rămânem în prima ligă (Imagine:Mediafax Foto)

"Dacă vom reuşi o victorie cu Bistriţa, cel puţin 70 la sută ne consolidăm rămânerea în prima ligă, apoi cu încă o victorie acasă suntem sigur salvaţi. Mai există şi varianta că dacă vom câştiga cu Bistriţa, iar Ceahlăul nu bate pe Universitatea Cluj, conturile să fie încheiate. Întâlnim o echipă ce ştie să speculeze ce este bine organizată şi cu mulţi jucători experimentaţi, o echipă ce îmbină foarte bine experienţa unora cu tinereţea altora. Sper ca jucătorii noştri să fie lucizi pentru a găsi cele mai bune soluţii să putem înscrie pentru a câştiga. M-am aşteptat la o astfel de serie pozitivă, am avut mereu încredere în echipă. Este posibil ca Gloria să joace şi pentru alţii în acest meci", a spus Ion Marin.

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a menţionat că partida cu Farul este un test pentru elevii săi care trebuie să demonstreze că sunt adevăraţi profesionişti. "Va fi un meci foarte greu cu o echipă care vine după trei victorii, în timp ce noi venim după trei înfrângeri. E un test pentru fiecare dintre noi pe care trebuie să-l trecem. Elevii mei au acum ocazia să demonstreze că au caracter şi sunt nişte profesionişti fiindcă altfel situaţia noastră se înrăutăţeşte de la o etapă la alta. Nu va fi uşor fiindcă Tilincă e suspendat, dar trebuie să ne mobilizăm să obţinem cel puţin un punct din cele trei puse în joc", a completat Sabău.

FC Farul - Gloria Bistriţa, miercuri, ora 15.30, Telesport

Palmares: 33 15 6 12 47-43

Primul meci: 0-2, la Bistriţa, la 4 noiembrie 1990

În tur: 0-1

Echipe probabile:

Farul: 1. Curcă - 2. Farmache, 3. Barbu, 5. Şchiopu, 27. Maxim - 21. Băcilă, 19. Ben, 25. Nae, 10. Gerlem - 26. Chico, 28. Gosici. Antrenor: Ion Marin.

Rezerve: 30. Vlas, 6. Gheară, 8. Soare, 24. Fatai, 15. Nanu, 7. Todoran, 20. L. Florea

Indipsonibili: Voiculeţ, Pătraşcu (suspendaţi), Daniel Florea (accidentat)

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ, 24. Matei, 25. Toma, 18. Frăsinescu, 15. Ganea - 27. Dumitra, 8. Arhire, 21. Nalaţi, 30. Turcu - 7. Coroian, 29. Negrean. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Rezerve: 1. Curiman, 3. Popa, 4. Curtuiuş, 11. Hadzibulic, 16. Dobre, 17. Mureşan, 28. Ragipovici

Indisponibili: Achim, M. Rus (accidentaţi), Tilincă (suspendat).

Partida va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Andrei Ioniţă şi ajutat la cele două linii de Cornel Fecioru şi Florin Stănescu, în timp ce Cristina Dorcioman va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Mircea Călin şi Dan Petrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici