Ion Marin: Dinamo a scăpat cu mare şansă

Antrenorul Ion Marin a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Dinamo a scăpat cu "mare şansă" în partida cu Farul Constanţa, din etapa a X-a a Ligii I, pierdută de gruparea constănţeană cu scorul de 0-1.

23 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Dinamo a scăpat cu mare şansă

Ion Marin: Dinamo a scăpat cu mare şansă (Imagine: Mediafax Foto)

"Aş vrea să felicit fanii care au revenit alături de echipă. Din păcate nu am reuşit să obţinem rezultatul dorit. Am avut un joc foarte bun. Dinamo a scăpat cu mare şansă în prima repriză de a nu primi două-trei goluri. Am primit apoi un gol din fază fixă şi, se pare, că în ultimul minut s-a jucat mingea cu mâna în careul lui Dinamo. Execuţiile din faţa porţii ne-au trădat astăzi. Degeaba am punctat la impresia artisitică, degeaba am avut ocazii, dacă nu am reuşit să înscriem. Îmi felicit jucătorii, dar pe viitor va trebui să jucăm mai pragmatic şi să începem să adunăm puncte", a spus Marin, care a fost aplaudat de suporterii dinamovişti.

Ion Marin a precizat că eliminarea în bloc a echipelor româneşti din Cupa UEFA ridică semne de întrebare.

"O eliminare în masă nu e de dorit şi îţi ridică semne de întrebare. E dureros mai ales pentru echipele cu experienţă ca Rapid şi Dinamo", a menţionat tehnicianul.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii I şi s-a distanţat la patru puncte de a doua clasată, Unirea Urziceni, care are însă un meci mai puţin disputat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici