Ion Marin este noul antrenor al lui Dinamo

Antrenorul italian Dario Bonetti a fost demis de la conducerea tehnică a formaţiei Dinamo după trei luni de la preluarea acestei funcţii.

67 afișări
Imaginea articolului Ion Marin este noul antrenor al lui Dinamo

Ion Marin este noul antrenor al lui Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

Bonetti a fost numit pe data de 23 iunie, după ce Dinamo a încheiat campionatul 2008/2009 pe locul trei, ratând cucerirea titlului în ultimele trei etape.

Italianul l-a înlocuit atunci pe Mircea Rednic, tehnician care şi-a reziliat contractul cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Sub conducerea lui Bonetti, Dinamo s-a calificat în grupele Ligii Europa, eliminând dramatic formaţia Slovan Liberec, la loviturile de pedeapsă, după 0-3 acasă şi 3-0 în deplasare. Apoi, în Grupa F a Ligii Europa, Dinamo a înregistrat o victorie, în deplasare, cu Sturm Graz, scor 1-0, şi o înfrângere, scor 0-1, acasă, cu Panathinaikos Atena.

În campionat, echipa condusă de fostul jucător al echipelor Milan şi Juventus a învins rivala Steaua, scor 1-0, în Ghencea, şi pe ultimele două campioane, CFR Cluj (1-0) şi Unirea Urziceni (2-1), ambele în Ştefan cel Mare, dar a pierdut meciuri cu formaţii mai slab cotate, cum ar fi Internaţional Piteşti (0-1), Oţelul Galaţi (0-1), ambele pe teren propriu, şi cu Gaz Metan Mediaş (0-1), în deplasare.

După opt etape, Dinamo ocupă locul 7 cu 13 puncte, având cu trei puncte mai puţin decât liderul Unirea Urziceni.

Echipa Dinamo va întâlni, duminică, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Pandurii Târgu Jiu, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I. Pe banca tehnică a formaţiei bucureştene va sta tehnicianul Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici