Ion Marin: Îl lăsăm pe Guriţă să-şi caute echipe

Tehnicianul Ion Marin a declarat, luni, după reunirea echipei Farul Constanţa, că atacantul Mihai Guriţă are permisiunea conducerii de a-şi căuta o altă formaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Ion Marin: Îl lăsăm pe Guriţă să-şi caute echipe

Ion Marin: Îl lăsăm pe Guriţă să-şi caute echipe

"Îl lăsăm să-şi caute echipe. Dacă îşi va găsi ceva, nu va mai pleca în niciun stagiu de pregătire, dacă nu vom vedea ce decizie vom lua în privinţa lui", a declarat Ion Marin, care a menţionat că alţi doi jucători vor pleca de la Farul: Ciobanu, care ar putea ajunge la Delta Tulcea, şi Otvoş, care va fi împrumutat la altă echipă.

Ion Marin a anunţat şi numele celor trei jucători, un brazilian şi doi sârbi, prezenţi la reunire. Brazilianul Marcx Santos, 19 ani, este venit în probe şi va continua probabil pregătirile cu echipa a doua. El vine de la o echipă din Danemarca şi joacă pe postul de fundaş central.

De asemenea, la Farul a venit sârbul Dragan Gosici, născut la 10 iunie 1981, 1.92, 84 kilograme, atacant. El a mai jucat, între 2005 şi 2007, la FC BSK Borka. Gosici urmează să semneze un contract pe trei ani şi jumătate cu Farul.

Al doilea fotbalist sârb este Vladimir Jasici, născut la 4 septembrie 1984, 1.83, 75 kilograme, care este fundaş dreapta, a jucat la FC CSK, dar şi la FC Borac. El va semna pe patru ani şi jumătate cu Farul. Un alt fotbalist sârb este aşteptat marţi: Mitar Pekovici, născut la 28 septembrie 1981, fundaş central, 1.91, 87 kilograme, care provine de la Cukaricki şi a mai jucat la Wisla Plock.

În această seară la Constanţa este aşteptat şi portughezul Jose Castro "Chico", în vârstă de 26 de ani, de la formaţia Varzim (liga a 2-a).

Întrebat dacă este posibil ca jucătorii echipei Steaua, Cristocea, Iacob şi Croitoru, să ajungă la Farul, Marin a răspuns: "Nu pot să zic nici da, nici nu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici