Ion Marin: Lupta pentru evitarea retrogradării se dă până în ultima etapă

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat că din punctul său de vedere lupta pentru evitarea retrogradării se va da până în ultima etapă şi a precizat că, exceptând UTA Arad, nicio altă echipă nu poate fi considerată retrogradată.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Lupta pentru evitarea retrogradării se dă până în ultima etapă

Ion Marin: Lupta pentru evitarea retrogradării se dă până în ultima etapă (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu se poate afirma că Universitatea Cluj este deja retrogradată chiar dacă pierde cu Steaua. Poate în ultimele cinci etape leagă cinci victorii mai ales că va întâlni echipele aflate lângă ea în clasament (nr: - va întâlni în ultimele etape pe Gloria Buzău, Ceahlăul, Farul, Politehnica Iaşi şi CFR Cluj), printre care şi noi. Se gândea cineva că Pandurii dintr-o echipă deja retrogradată, va lega şase victorii la rând, două dintre ele pe terenurile lui CFR Cluj şi Dinamo? Poate că o astfel de serie va face şi Universitatea Cluj. Nimic nu este sigur, totul se joacă. În ce ne priveşte, dacă vom câştiga meciul din etapa viitoare de la Mioveni, vom face un pas foarte mare în ce priveşte rămânerea în Liga 1. O victorie a Farului ar fi extraordinară, în proporţie destul de mare se va rezolva ecuaţia. Într-un fel cred că ne avantajează şi faptul că Mioveniul va juca miercuri în Cupa României pentru că se poate acumula o stare de oboseală iar în cazul unor cartonaşe roşii vor avea şi suspendaţi… Cu două victorii în următoarele două etape (n.r. - la Mioveni şi pe teren propriu cu Gloria Bistriţa), vom scăpa de emoţii", a declarat Ion Marin.

Pentru partida cu Dacia Mioveni ce va avea loc duminică de la ora 16.45, antrenorul Farului nu va putea conta pe serviciile mijlocaşului Cosmin Băcilă, acesta fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. În privinţa lui Dinu Todoran, acesta va putea relua antrenamentele cel mai devreme joi deoarece a suferit o întindere la muşchii inghinali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici