Ion Marin: Nu mai există echipe mici şi mari, ci învingători şi învinşi dinainte

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, vineri seară, după meciul pierdut cu Rapid Bucureşti, scor 0-1, în etapa a XIX-a a Ligii I, că nu mai există echipe mici şi echipe mari, "ci învingători şi învinşi dinainte".

39 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Nu mai există echipe mici şi mari, ci învingători şi învinşi dinainte

Ion Marin: Nu mai există echipe mici şi mari, ci învingători şi învinşi dinainte (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu mai există echipe mici şi echipe mari, ci învingători şi învinşi dinainte. Avem etapa următoare un meci dificil la Constanţa cu Universitatea Craiova şi la minus 8 nu ne permitem să nu tratăm cu seriozitate acest meci. Dacă în repriza a doua jucam 11 la 11 poate jucam mai bine. Farul este o echipă de perspectivă după modul în care a arătat în această seară, dar am un minus pentru atac", a spus Ion Marin.

Tehnicianul constănţenilor a afirmat că jucătorii săi au atacat doar în ultimele 12 minute ale meciului.

"Noi mai avem foarte mult de muncă, dar avem răbdare cu jucătorii, iar în seara asta au demonstrat că pot mult mai mult. Situaţia noastră nu este ca şi a Rapidului, de a lupta pentru primele locuri, ci pentru evitarea retrgradrării, iar după aceea să încercăm reconstrucţia echipei. Am început să atacăm abia în ultimele 12 minute, dar important este că am făcut faţă unei echipe ca Rapid. Am trecut testul de maturitate în proporţie de 60-70 la sută. Dacă plecam cu cel puţin un punct era sută la sută", a afirmat Ion Marin.

Citeşte şi

FC Vaslui - Poli Iaşi, scor 2-0

Rapid Bucureşti - Farul Constanţa, scor 1-0

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici