Ion Marin: Nu se poate să ne lamentăm la infinit

Antrenorul Ion Marin a declarat, sâmbătă, că jucătorii echipei Farul Constanţa nu trebuie să se mai lamenteze la fiecare eşec pe care îl înregistrează.

11 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Nu se poate să ne lamentăm la infinit

Ion Marin: Nu se poate să ne lamentăm la infinit (Imagne: Mediafax Foto)

"A fost o partidă dificilă şi încrâncenată, am pierdut chiar dacă în repriza a doua am încercat să forţăm atacul prin schimbările făcute. Din păcate, la lista jucătorilor accidentaţi se adaugă acum şi Gerlem. Nu putem schimba totul peste noapte, dar cei care vor intra pe teren trebuie să demonstreze că merită să joace la Farul. Nu se poate la infinit să ne lamentăm că am avut ghinion, că am ratat, că a fost terenul de vină. Cu toată sinceritatea, spun că ei trebuie să joace şi cu sufletul, petru că suntem într-o situaţie dificilă", a spus Marin.

Ion Marin a precizat că a fost dezamăgit de evoluţia lui Florin Pătraşcu, pe care l-a criticat pentru greşeala de la golul formaţiei din Urziceni. "Dacă până acum Farul, deşi pierdea, îşi crea multe ocazii, acum nu se mai poate vorbi de acest lucru. Nu se poate spune că am fost ghinionişti. În mod special am fost dezamăgit de Pătraşcu, am pierdut din nou dintr-o greşeală personală. Special am stat de vorbă înaintea partidei, i-am spus să aibă grijă la Bilaşco şi Onofraş, însă el a făcut acea greşeală despre care nu am ce să mai spun", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul echipei constănţene l-a criticat şi pe Gerlem, pentru jocul său individualist. "Gerlem trebuie să înţeleagă că fotbalul este un joc colectiv, în caz contrar va avea probleme, pentru că şi la Urziceni a pierdut foarte multe mingii şi nu a fazele nu au fost cursive aşa cum ar fi trebuit. Acum el s-a accidentat dar luni vom vedea cât de gravă e accidentarea sa, după ce va face un RMN. S-ar putea să fie ruptură", a mai spus Marin.

Întrebat dacă jucătorii vor fi amendaţi după ce Farul a ajuns la a şaptea partidă consecutivă fără victorie, Marin a răspuns: "Şi aşa suntem pedepsiţi că nu câştigăm de atâtea etape, dar dacă cei din Consiliul de Administraţie consideră că trebuie date sancţiuni... Oricum, atunci când echipa nu câştigă, juctorii nu îşi primesc primele".

Ion Marin a afirmat că este impresionat de angajamentul din jocul formaţiei Unirea Urziceni. "La această echipă te impresionează în primul rând angajamentul, merită să fie aplaudaţi. La ce am văzut, nu cred că la ei iese de pe teren vreodată cineva neepuizat. Bagă alunecări, sar la cap, nu ratează nimic. Din punct de vedere al dăruirii, jos pălăria", a adăugat tehnicianul.

Echipa Unirea Urziceni a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (1-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa formaţiei Farul Constanţa, contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, iar gruparea constănţeană a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici