Ion Marin: Scorul este mult prea sever

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Ion Marin, a declarat, joi seară, la Sport.ro, după înfrângerea din meciul cu Galatasaray Istanbul, scor 1-4, că scorul este mult prea sever.

18 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Scorul este mult prea sever

Ion Marin: Scorul este mult prea sever (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Scorul este mult prea sever. La acest nivel, dacă nu înscrii atunci când îţi creezi ocazii asta se întâmplă, pierzi la asemenea scoruri. Am avut o ocazie de gol la 0-0 şi încă una la 0-2, în timp ce Galatasaray a marcat tot ce a avut în faţa porţii. Nu cred că atmosfera din stadion şi-a pus amprenta asupra jucătorilor. Cred că fotbaliştii care se concentrează la maxim nici nu mai aud tribunele, dar trebuie să recunosc că atmosfera a fost extraordinară", a spus Ion Marin.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că îl va încuraja pe portarul Emilian Dolha care a greşit la două goluri.

"Îl voi încuraja pe Dolha. Şi-a cerut scuze că a greşit la unul, poate chiar două goluri, dar el este un portar extraordinar. Îmi asum reasponsabilitatea acestui rezultat, nu vreau să pun acest eşec pe seama jucătorilor. Chiar dacă am pierdut, păstrăm şanse de calificare. Băieţii trebuie să se remonteze pentru meciul retur. Dacă peste două săptămâni nu vom câştiga, atunci nu vom mai avea şanse de calificare în primăvara europeană. Turcii au crescut foarte mult, au investit în infrastructură, au cumpărat fotbalişti de valoare şi asta se vede", a precizat Ion Marin.

Antrenorul Ion Marin a făcut referire şi la partida cu Gloria Bistriţa, din etapa a XI-a a Ligii I: "La meciul cu Gloria Bistriţa sper ca fanii să se întoarcă la stadion şi să suţină echipa, deoarece este nevoie de ei".

Echipa Dinamo Bucureşti a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 1-4 (0-2), meciul susţinut în compania formaţiei turce Galatasaray Istanbul, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Europa. Golurile turcilor au fost marcate de Kewell '32, Nonda '42, '46 şi Elano '58 din penalti, iar pentru dinamovişti a înscris N'Doye, în minutul 61. Partida retur se va disputa la 5 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici