Ion Marin: Victoria cu Ceahlăul ne dă speranţe să rămânem în Liga I

Tehnicianul Ion Marin a declarat că victoria echipei Farul Constanţa, scor 1-0, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, dă speranţe grupării constănţene în ceea ce priveşte rămânerea în prima ligă.

13 afișări
Imaginea articolului Ion Marin: Victoria cu Ceahlăul ne dă speranţe să rămânem în Liga I

Ion Marin: Victoria cu Ceahlăul ne dă speranţe să rămânem în Liga I (Sursa: Mediafax Foto)

"A fost un joc foarte important pentru ambele echipe la care miza celor trei puncte devenită şase puncte, datorită configuraţiei din clasament, şi-a pus amprenta. Am anticipat că Ceahlăul va risca şi nu se va mulţumi cu un singur punct. Am speculat prin organizare bună în jumătatea proprie şi contraatac atunci când s-a putut", a declarat Marin.

"După părerea mea, în prima repriză gazdele nu au avut nicio ocazie clară de gol, în vreme ce noi puteam face foarte uşor 0-2. În actul secund Ceahlăul a arătat câteva ocazii bune la poarta noastră, dar şi noi puteam să mai marcăm. Este un rezultat extraordinar de bun pentru Farul, care ne dă speranţe să rămânem în Liga I. Însă nu cred că echipa care a pierdut azi va retrograda, mai sunt multe etape, iar în plus 39 de puncte puse în joc", a spus Marin.

Ion Marin consideră în schimb că meciul Steaua - CFR Cluj va fi decisiv în lupta pentru titlu. "Dacă la retrogradare bătălia încă se duce, în partea superioară meciul Steaua - CFR va fi decisiv pentru titlu", a declarat Ion Marin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici