Ion Oncescu a fost premiat cu 17.500 de euro pentru cele două titluri mondiale

Sportivul Ion Vlad Oncescu a fost premiat, miercuri, cu 10.000 de euro şi 30.000 de lei pentru cele două titluri mondiale obţinute în Canada - braţul drept şi braţul stâng, la categoria 100 de kilograme, din cadrul Campionatelor Mondiale de skandenberg.

286 afișări
Imaginea articolului Ion Oncescu a fost premiat cu 17.500 de euro pentru cele două titluri mondiale

Ion Oncescu (Imagine: www.worldofarmwrestling.com)

"Ceea ce am făcut mă binedispune şi îmi voi aminti toată viaţa de performanţele realizate. Pentru anul viitor îmi propun să câştig cu ambele braţe la categoria 110 kilograme", a spus Oncescu, care cântăreşte 93 de kilograme.

Ion Oncescu a menţionat că face skandenberg pentru sănătatea sa. "Fac skandenberg ca să câştig. O fac şi pentru sănătatea mea. Este un sport care îmi place şi sper să îl pot practica la acelaşi nivel şi peste zece ani. Pentru mine este indiferent dacă acest sport va deveni sau nu unul olimpic. Am realizat aceste performanţe fără să primim vreun ban de la stat. Este un lucru remarcabil, în condiţiile în care sunt multe alte sporturi care mănâncă milioane de euro şi nu aduc nici măcar o medalie", a completat Oncescu

Preşedintele Asociaţiei "Braţ de Fier", Cristian Dulgheru, consideră că Oncescu a ajuns cunoscut în toată lumea datorită celor două titluri mondiale. "Ion Oncescu a ajuns deja cunoscut în toată lumea prin succesul obţinut în Canada. Lumea a început să vorbească despre el ca despre o mare vedetă", a subliniat Dulgheru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici