Ion Ţiriac spune că Simona Halep va lipsi o lună din cauza unei accidentări

Simona Halep ar putea lipsi o lună din circuitul WTA, din cauza unei accidentări la piciorul stâng, potrivit lui Ion Ţiriac.

2839 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac spune că Simona Halep va lipsi o lună din cauza unei accidentări

Ion Ţiriac spune că Simona Halep va lipsi o lună din cauza unei accidentări

„Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit", a spus Ion Ţiriac, vineri, la TelekomSport.

Chiar înaintea finalei câştigate de la Dubai, Halep a anunţat că se retrage de la turneul din Doha, care se desfăşoară în această săptămână. Constănţeanca a spus că are unele probleme la talpă şi are nevoie de odihnă pentru turneele americane.

Luna următoare au loc în circuitul WTA două turnee Premier Mandatory: Indian Wells, în perioada 11-22 martie, şi Miami, în intervalul 24 martie-4 aprilie.

În 2020, Simona Halep, locul doi mondial, a evoluat la trei turnee. Românca ajuns în sferturi de finală la Adelaide, iar apoi a continuat cu semifinale la Australian Open. În Dubai, constănţeanca a câştigat primul trofeu, după Wimbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici