Ionel Dănciulescu, despre Eugen Neagoe: Din ce ştiu eu se simte mai bine

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe (51 de ani), a leşinat în prima repriză a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapă a Ligii 1.

163 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu, despre Eugen Neagoe: Din ce ştiu eu se simte mai bine

Ionel Dănciulescu, despre Eugen Neagoe: Din ce ştiu eu se simte mai bine

Primul diagnostic pus de medici ar fi tulburare de ritm cardiac. A primit îngrijiri medicale la banca tehnică şi a fost transportat de ambulanţă la spital.

La pauza meciului, Ionel Dănciulescu a vorbit despre starea de sănătate a tehnicianului.

"Din ce ştiu eu se simte mai bine. Fotbalul nu mai contează, sper să fie bine şi după terminarea meciului să mergem cu toţii la spital şi să-l luăm acasă. Nu s-a simţit bine, a spus că are puseu de tensiune.

Nu am stat foarte aproape să văd care este diagnosticul să sperăm că sperietura a trecut şi totul va fi bine. Nu a fost niciun fel de problemă, a spus că se simte rău, a venit doctorul la el şi după aţi văzut şi dumneavoastră ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Dănciulescu, la microfonul Digi Sport.

Potrivit ProSport, antrenorul şi-a revenit în drumul spre Spitalul Floreasca. Alături de el se află şi Bogdan Bălănescu. Timp de circa 10 minute, Neagoe a primit îngrijiri la marginea terenului, în ambulanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici