Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo: Aşteptam altă abordare. Nu suntem în stare să câştigăm

Ionel Dănciulescu, fostul mare jucător al echipei Dinamo, a criticat atitudinea jucătorilor antrenaţi de tehnicianul Duşan Uhrin, după înfrângerea suferită joi, 19 decembrie, 0-1, în faţa celor de la FC Botoşani.

86 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo: Aşteptam altă abordare. Nu suntem în stare să câştigăm

Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo: Aşteptam altă abordare. Nu suntem în stare să câştigăm

"Aşteptam şi ieri (n.red. - joi, 19 decembrie) altă abordare, altă atitudine a echipei. În vestiar este o prietenie a jucătorilor în privinţa salariilor. Aş fi vrut să văd această prietenie şi pe teren, să văd altă implicare.

Şanse mai sunt la play-off, dar din ce în ce mai mici. Degeaba aşteptăm alte rezultate când nu suntem în stare să câştigăm", a declarat directorul sportiv al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

În acest moment, Dinamo este pe locul opt cu 28 de puncte, la cinci puncte, faţă de ultimul loc care merge în playoff, ocupat de Gaz Metan Mediaş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici