Ionel Dănciulescu: Parcă suntem blestemaţi. E un coşmar pentru mine şi întreaga suflare dinamovistă

Directorul sportiv al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că moartea mijlocaşului camerunez de 26 de ani, Patrick Ekeng, este o tragedie şi un coşmar pentru toţi suporterii şi oficialii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

2759 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu: Parcă suntem blestemaţi. E un coşmar pentru mine şi întreaga suflare dinamovistă

Ionel Dănciulescu: Parcă suntem blestemaţi. E un coşmar pentru mine şi întreaga suflare dinamovistă

"Parcă suntem blestemaţi. E ca un coşmar pentru mine şi pentru întreaga suflare dinamovistă. Este mult prea mult. Acum nu ma interesează absolut nimic, nici când se joacă finala Cupei României şi nimic altceva. La starea în care suntem noi toţi, nu mai contează. Fiecare sportiv merge la Centrul de Medicină Sportivă, din şase în şase luni şi lucrurile au fost în regulă acolo. Suntem pur şi simplu blestemaţi. Soţia lui este în Franţa, s-a luat legătura cu ea şi posibil va ajunge mâine aici. Timpul parcă a stat în loc, nu ştiu cât a trecut până a venit ambulanţa. Au mai murit sportivi şi din alte sporturi, este o tragedie imensă pentru noi", a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, în faţa Spitalului de Urgenţă Floreasca.

Patrick Ekeng, în vârstă de 26 de ani, a intrat, vineri seara, în stop cardio-respirator în timpul partidei dintre Dinamo şi Viitorul, şi a murit la Spitalul Floreasca, după ce medicii au încercat zeci de minute să îl resusciteze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici