Ionel Gane: Mergem înainte cu lotul actual, mizăm pe tineri

Antrenorul secund al echipei Universitatea Craiova, Ionel Gane, a declarat că în retur se va miza pe lotul actual şi pe jucători tineri, de perspectivă, din moment ce TAS a interzis grupării oltene să efectueze transferuri, informează site-ul oficial al clubului craiovean.

1 afișare
Imaginea articolului Ionel Gane: Mergem înainte cu lotul actual, mizăm pe tineri

Ionel Gane: Mergem înainte cu lotul actual, mizăm pe tineri

"Nu prea ne-a căzut bine, dar nu putem spune că este o veste dureroasă. Tragem ponoasele altora. Noi doream să aducem doi - trei jucători cu experienţă, însă, dacă aşa s-a decis, vom merge înainte cu lotul actual. Oricum, voiam să dăm mai mult credit celor de perspectivă. Acum, cu această ocazie, cu siguranţă le vom oferi oportunitatea să demonstreze că merită să joace. Avem tineri de valoare, care pot să suplinească această decizie. Poate fi mai bine decât dacă am fi transferat pe cineva şi nu ar fi confirmat. Îi avem pe Bărboianu, care a şi jucat, a arătat că are potenţial, Busu, Valerian Găman, care a fost mai mereu reţinut în lot, Costea II. O să le vină tuturor rândul. Oricum, ei s-au pregatit cu noi şi merita să joace. Mai sunt şi alţi fotbalişti, dar îi mai urmărim", a spus Gane.

El a afirmat că a discutat despre această situaţie şi cu antrenorul principal Nicolo Napoli. "A fost neplăcut surprins. Altceva ce ar mai fi de spus? Aşa cum am afirmat, intenţionam să aducem nişte jucători cu experienţă, pentru că s-a văzut că în momentele decisive am avut nevoie. Vom vedea la reunirea lotului ce se va întâmpla cu jucătorii puşi pe lista de transferări. Nicolo a făcut acea listă, el va hotărî", a comentat Gane.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a decis să menţină decizia FIFA de a interzice clubului Universitatea Craiova să efectueze transferuri în următoarele două perioade regulamentare, din cauza datoriilor pe care le are faţă de jucătorii brazilieni Negri, Marquinhos şi Magri. De asemenea, TAS a amendat clubul oltean cu suma de 200.000 de euro, mai mare cu 20.000 de euro faţă de penalizarea dictată de FIFA în luna noiembrie. Astfel, Universitatea Craiova nu va putea legitima jucători nici în perioada de transferuri din iarnă, nici în cea din vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici