Ionel Gane: Sperăm să fim supriza plăcută a Cupei

Antrenorul echipei Gaz Metan CFR Craiova, Ionel Gane, a declarat, miercuri, că speră ca formaţia sa să fie supriza plăcută a Cupei României - Timişoreana, unde va întâlni, joi, în 16-imile de finală, pe Steaua Bucureşti.

15 afișări
Imaginea articolului Ionel Gane: Sperăm să fim supriza plăcută a Cupei

Ionel Gane: Sperăm să fim supriza plăcută a Cupei (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Ne dorim mult să ne calificăm, aşteptăm cu nerăbdare acest meci, sperăm să fim surpriza plăcută a acestei competiţii. Ne-am dorit să jucam cu echipă bună a campionatului. Dacă ne va avantaja situaţia de la Steaua, vom vedea mâine. Este adevărat că au unele probleme, dar este echipă mare cu jucători cu multă experienţă, iar noi nu trebuie să cădem în partea cealalată să ne credem favoriţi. E o situaţie dificilă la ei, pe care nu vreau să o comentez. Suntem echipa oraşului şi sperăm să vină lume multă la stadion, ştim cu toţii de rivalitatea dintre Craiova şi Steaua. Ne bucurăm că cei de la Universitatea vor fi suporterii noştri. Am vorbit cu băieţii, le-am spus că Steaua are multe plusuri, dar şi minusuri, iar noi trebuie sa profităm", a spus Gane.

Tehnicianul oltenilor a afirmat că jucătorii săi sunt pregătiţi şi pentru loviturile de departajare.

"Ne pregătim chiar şi de penaltiuri. Am mai bătut şi anul trecut şi cred că din aceste punct de vedere avem un mic avantaj. Când avem mingea trebuie să atacăm, să jucam ofensiv, nu ne putem apăra tot timpul. Nu jucăm pe primă, pentru că atunci când joci cu Steaua nu mai ai nevoie de motivaţie. O victorie cu Steaua ar aduce bucurie întregului oraş. Nu mă interesează cine va sta pe banca Stelei. Mă bucur că Universitatea s-a calificat şi poate ne întâlnim în faza următoare. Trebuie să avem curaj. Nu-mi este frică de nimeni, una este să ai emoţii, dar asta nu înseamnă că ne este frică. Sigur nu va fi diferenţa dintre Rapid şi Petrolul. Mulţi din jucătorii mei sunt la cel mai important meci al carierei. Trebuie să jucăm cu cap. Avem dorinţă, dar trebuie să fim atenţi", a precizat Gane.

Partida Gaz Metan CFR Craiova - Steaua Bucureşti, din 16-imile de finală ale Cupei României, se va disputa joi, de la ora 20.30, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici