Ionel Ganea: Noi am pierdut două puncte, nu Braşovul

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionel Ganea, a declarat la finalul partidei, încheiată la egalitate, 0-0, în deplasare cu FC Braşov, că echipa sa este cea care a pierdut două puncte.

114 afișări
Imaginea articolului Ionel Ganea: Noi am pierdut două puncte, nu Braşovul

Ganea: Noi am pierdut două puncte, nu Braşovul (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

"Felicit FC Braşov, este o echipă care joacă frumos acasă şi care pierde greu. A fost un meci dificil, este un punct meritat, dar îmi felicit băieţii pentru jocul prestat în seara asta. Dacă aveam puţin mai multă încredere în noi puteam pleca cu toate cele trei puncte de la Braşov. Cred că noi suntem cei care am pierdut două puncte, Braşovul nu a avut nicio ocazie. Am studiat mai multe jocuri ale Braşovului şi am ştiut ce să le spun băieţilor pentru a bloca jucătorii cu experienţă. Trebuie să continuăm tot aşa, lupta pentru evitarea retrogradării este departe de a se fi terminat. Pauza ne prinde bine, pentru că vom reveni o altă echipă, din care va face parte şi Szekely, care a fost legitimat dar nu a jucat pentru că s-a accidentat. De asemenea, şi Tony va fi legitimat zilele acestea", a declarat Ganea.

Formaţia FC Braşov a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Cluj, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici