Ionuţ Badea a condus antrenamentul echipei FC Braşov, deşi a fost schimbat. Ioan Neculaie: Badea este suspendat până la rezilierea contractului

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Ionuţ Badea, care a condus prima parte a antrenamentului din această dimineaţă, este suspendat din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

184 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea a condus antrenamentul echipei FC Braşov, deşi a fost schimbat. Ioan Neculaie: Badea este suspendat până la rezilierea contractului

Ionuţ Badea (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Este încăpăţânarea lui Ionuţ Badea. El s-a prezentat la antrenament pentru că era încă sub contract cu clubul. E normal că Viorel Hizo nu putea să vină şi el. Am discutat cu Badea. L-am trimis la club să-şi ridice hârtia de suspendare din funcţia de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului", a spus Neculaie.

Tehnicianul Ionuţ Badea a condus, în această dimineaţă, prima parte a antrenamentului echipei FC Braşov, deşi luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie şi-a făcut apariţia la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului braşovean.

După discuţia purtată cu Ioan Neculaie, Ionuţ Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul este condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Şanta.

Tehnicianul Viorel Hizo a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Braşov, în locul lui Ionuţ Badea. După opt etape, FC Braşov ocupă locul 11, cu două victorii, trei egaluri şi tot atâtea înfrângeri.

În ultima partidă, FC Braşov a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici