Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la Oţelul: Mă interesează să aduc echipa acolo unde a fost când a câştigat campionatul

Noul tehnician al echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a fost prezentat oficial, vineri seară, într-o conferinţă de presă în care a declarat că nu a venit la gruparea gălăţeană pentru un obiectiv mediocru.

177 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea a fost prezentat oficial la Oţelul: Mă interesează să aduc echipa acolo unde a fost când a câştigat campionatul

Ionut Badea (Imagine: Cosmin Dan/Arhiva Mediafax Foto)

"Este o perioadă un pic confuză, dar poate fi traversată cu oameni competenţi. N-am venit la Galaţi pentru un obiectiv mediocru. Există potenţial la nivelul lotului şi sunt convins că ne vom îndrepta către performanţă. Momentan timpul este cel mai mare inamic al nostru, dar sperăm să se rezolve problemele din jurul clubului. Mă interesează să aduc Oţelul acolo unde a fost când a câştigat campionatul", a spus Ionuţ Badea.

La conferinţa de presă au participat şi Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, şi Gabriel Viglianti, director sportiv.

"Am reuşit să aducem un tehnician de mare perspectivă. Am fost corect cu el, i-am prezentat exact situaţia actuală de la club. E nevoie de oameni curajoşi în astfel de momente dificile şi Ionuţ Badea n-a refuzat să lucreze pentru Oţelul. Este adevărat că sunt mai multe datorii la acest moment, dar am primit promisiuni că se vor rezolva în cel mai scurt timp", a declarat Narcis Răducan.

Ionuţ Badea va fi ajutat de secundul Dragoş Radu, Marius Popa (antrenor de portari) şi Luigi Maione (preparator fizic). De asemenea, la echipa a doua va fi numit ca principal Constantin Schumacher, fost fotbalist al Rapidului.

Oţelul Galaţi va pleca sâmbătă într-un stagiu de pregătire la Chester, în Anglia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici