Ionuţ Badea: Am făcut un meci de excepţie, am arătat că există o bază pe care se poate construi

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, luni seară, că jucătorii săi au făcut un meci de excepţie cu Universitatea Craiova, scor 3-0, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

42 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Am făcut un meci de excepţie, am arătat că există o bază pe care se poate construi

Ionuţ Badea: Am făcut un meci de excepţie, am arătat că există o bază pe care se poate construi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"O partidă foarte importantă prin prisma clasamentului şi a rezultatelor din această etapă. Meciul a avut o încărcătură aparte, dar mă bucur pentru joc şi pentru rezultate, am făcut o partidă de excepţie, am arătat că există o bază pe care se poate construi. Azi toată echipa a făcut un joc foarte bun în momentele de non-posesie, în condiţiile în care am întâlnit o echipă cu o calitatea individuală foarte bună de la mijloc în sus. Cojocnean îşi trăieşte momentul lui, a fost un duel foarte important pe care l-a avut cu adversarul direct şi m-am bazat foarte mult pe el", a declarat Badea.

Tehnicianul a vorbit şi despre Vlăduţ Morar, tânărul jucător de 17 ani, care a marcat golul cu numărul trei: "Morar este un jucător care la 17 ani are o maturitate ieşită din comun, mă bucur că a înscris, nu m-a surprins, el şi la antrenamente marchează de fiecare dată. Matematic încă mai există emoţii legate de retrogradare, dar pe noi ne interesează să urcăm cât mai mult în clasament".

Finanţatorul clujenilor, Florian Walter, a menţionat că este mulţumit de echipa sa: "E greşit să spui că nu am avut emoţii la acest meci. Dimpotrivă, încă de când am plecat de la hotel am simţit tensiunea partidei. Azi m-a mulţumit toată echipa, sunt fericit, mă bucur pentru Morar, care a dat gol. El e doar unul dintre cei mulţi talentaţi de la centrul de copii şi juniori. Nu e vorba că sunt patron şi stau pe bancă, mă comport ca un susţinător al echipei. La fotbal nu mă pricep, Ionuţ Badea are studii, eu încerc să fiu un bun psiholog pentru jucători".

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că pentru formaţia sa meciul cu FC Braşov, din etapa viitoare, este ca o finală: "Din păcate avem o echipă foarte tânără şi pe lângă asta ne-am trezit că nu-l putem folosi pe Gângioveanu care s-a accidentat înainte de meci. Pentru noi orice meci e important, dar acum, cel care urmează cu Braşovul, e ca o finală. Era mult mai uşor cu Braşovul dacă luam măcar un punct azi. Mai sunt şanse pentru că mai sunt şapte meciuri şi fiecare echipă mai are partide dificile. Nu pot să spun că aşteptam mai mult de la Costea pentru că el e om de gol şi astăzi nu a avut mingi. L-au blocat foarte bine, tot timpul cu doi fundaşi pe el, bravo lor".

Atacantul Claudiu Niculescu, care a ratat un penalti, a declarat că nu a fost meci uşor pentru că "l-a făcut el greu". "Vedeţi cum e fotbalul, dau goluri de la 25 de metri şi ratez de la 11 metri. Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar din păcate nu am reuşit. Până la urmă n-aş fi supărat dacă în fiecare meci aş rata eu şi ar marca colegii mei. Am spus şi după meciul cu Bistriţa, nu am avut niciodată emoţii pentru retrogradare. Mergem la Brăneşti să câştigăm şi să le oferim un Paşte Fericit suporterilor. Nu ţintim mai sus de locul opt în acest sezon. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Vrem să terminăm în primele 10. Îmi pare rău de Craiova, nu ştiu dacă mai au şanse, eu îmi fac calcule numai pentru U. Sper să bată Dinamo şi sper să marcheze Danciu (n.r. - Dănciulescu) în jocul cu Steaua", a spus Niculescu.

Formaţia Universitatea Cluj a învins, luni seară, la Mediaş, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici