Ionuţ Badea: Era foarte important să câştigăm pentru a da valoare muncii pe care o depunem aici

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Ionuţ Badea, a declarat, luni, după victoria din meciul amical cu Gyeongnam, scor 4-0, că pentru formaţia sa era foarte important să câştige pentru a da valoare muncii depuse, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

7 afișări

"Scorul mă mulţumeşte, este normal. Era foarte important să câştigăm pentru a da valoare muncii pe care o depunem aici. Mă bucur că atacanţii noştri înscriu. Mai avem încă cinci partide amicale după care mă voi decide asupra titularilor", a spus Badea.

Atacantul brazilian Gabriel Machado, autor a două goluri în partida cu Gyeongnam, a afirmat că va marca şi în returul Ligii I. "Astăzi am făcut un meci bun, trebuia să câştigăm şi iată că am reuşit. Toată echipa a jucat foarte bine. Am înscris de două ori, mă bucur, dar jocul echipei şi rezultatul sunt mai importante. Trebuie să marchez şi după ce începe campionatul, am păstrat goluri şi pentru retur", a precizat Machado.

Echipa Universitatea Cluj a câştigat, luni, cu scorul de 4-0 (2-0), partida amicală disputată cu formaţia sud-coreeană Gyeongnam, în cadrul stagiului de pregătire din Antalya. Golurile formaţiei ardelene au fost înscrise de Boştină (minutul 23), Tony (minutul 39) şi Machado (minutele 75 şi 83). În minutul 56, mijlocaşul Adrian Cristea a fost eliminat pentru o altercaţie cu un jucător advers, care a primit de asemenea cartonaşul roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici