Ionuţ Badea: Măcar un egal am fi meritat în acest meci

Tehnicianul Ionuţ Badea a declarat, duminică seară, după înfrângerea, cu scorul de 1-0, din meciul de pe teren propriu cu FC Timişoara, că formaţia Pandurii Târgu Jiu ar fi meritat să obţină măcar o remiză.

12 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Măcar un egal am fi meritat în acest meci

Ionuţ Badea: Măcar un egal am fi meritat în acest meci (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"La cum s-au derulat lucrurile pe teren astăzi nu cred că meritam să pierdem. Pentru că băieţii au dat tot ce au putut pe teren. Măcar un egal cred că am fi meritat la acest meci. Din păcate nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm un meci pe care l-am avut la îndemână în multe momente. Nu mă pot pronunţa dacă a fost penalti la faza lui Băcilă, las pe alţii să se pronunţe. Probabil dacă o să văd faza o să pot să-mi spun punctul de vedere. Cum la fel nici la faza golului marcat de FC Timişoara nu mi s-a părut a fi fost fault", a spus Badea.

Echipa FC Timişoara a învins, duminică, în deplasare, formaţia Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a IX-a Ligii I. Golul a fost marcat în minutul 41, când Tameş a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, Scutaru a recentrat de pe stânga, iar Axente a marcat cu o lovitură de cap.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici