Ionuţ Badea: Nu trebuie să depindem de rezultatele altor echipe care se luptă la retrogradare

Antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, că important pentru gruparea argeşeană este să nu depindă de rezultatele celorlalte contracandidate la retrogradare pentru a rămâne în continuare în Liga I.

22 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Nu trebuie să depindem de rezultatele altor echipe care se luptă la retrogradare

Ionuţ Badea: Nu trebuie să depindem de rezultatele altor echipe care se luptă la retrogradare (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Pentru mine, este normal saltul de pe locul retrogradant, dar acest lucru este relativ, deoarece diferenţa faţă de celelalte echipe este mică. Important este să rămânem mai departe concentraţi şi să nu depindem de rezultatele altor echipe cu care ne aflăm în luptă pentru evitarea retrogradării", a spus Badea.

Referitor la partida cu Astra Ploieşti, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, Ionuţ Badea consideră că aceasta va fi la fel de importantă precum cea cu Unirea Alba Iulia, din etapa precedentă. "Va fi o partidă cel puţin la fel de importantă ca cea din etapa trecută cu Unirea Alba Iulia. Atât noi, cât şi Astra avem mare nevoie de puncte. Astra joacă în sistemul 4-4-2, şi are anumite momente de discontinuitate de care trebuie să profităm. Trebuie să gestionăm cât mai bine acest meci, să închidem toate culoarele pentru jucătorii lor exponenţiali: Strătilă, Paulinho, Liviu Ganea şi Gusev. Pentru ambele echipe, meciul de vineri de la Ploieşti este extrem de important. Ca fiecare meci pe care îl mai avem de disputat în acest campionat, vom juca la victorie", a completat Badea.

Partida Astra Ploieşti - Internaţional Curtea de Argeş, contând pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa, vineri, cu începere de la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici