Ionuţ Badea: Obiectivul meu este de a ajunge într-o finală de cupă europeană cu o echipă românească

Tehnicianul Ionuţ Badea, care a fost prezentat oficial luni la Pandurii Târgu Jiu, a declarat că obiectivul său personal este să ajungă într-o finală de cupă europeană cu o echipă din România.

13 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Badea: Obiectivul meu este de a ajunge într-o finală de cupă europeană cu o echipă românească

Ionuţ Badea: Obiectivul meu este de a ajunge într-o finală de cupă europeană cu o echipă românească (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Sunt convins că proiectul Pandurilor este unul tentant nu doar pentru mine ci şi pentru alţi antrenori care poate ar fi dorit să vină aici. Ne bucurăm că am fost ofertaţi. Sper ca proiectul Pandurii să ajungă nu la un obiectiv de rămânere în prima ligă ci acela de a participa în cupele europene. Obiectivul meu personal ca antrenor este acela de a ajunge într-o finală de cupă europeană cu o echipă românească", a spus Badea.

Ionuţ Badea a precizat că preluarea conducerii tehnice a echipei Pandurii Târgu Jiu este un nou început pentru el. "Pentru mine este un nou început, dar şi pentru jucători. Am avut deja aseară un prim contact cu ei la primul antrenament. Urmează o perioadă dificilă din punct de vedere mental. Avem o perioadă de adaptabilitate foarte scurtă, dar cu raţiune şi maturitate sper să o trecem cât mai repede în folosul echipei", a adăugat Badea.

Tehnicianul le cere fotbaliştilor multă maturitate şi raţiune pentru a trece peste perioada de adaptare la Târgu Jiu:

"Sper ca perioada de adaptabilitate până la primul meci să treacă foarte repede. Sunt jucători profesionişti şi ar trebui să înţeleagă asta. În fotbalul profesionist nu ar trebui să existe prea multe sentimente şi de asta le cer jucătorilor maturitate şi raţiune în abordarea antrenamentelor şi jocurilor oficiale. Vreau aceste lucruri pentru a nu avea probleme în perioada imediat următoare din punct de vedere sportiv".

Ionuţ Badea a efectuat, duminică seară, primul antrenament la Târgu Jiu, tehnicianul având la dispoziţie la prima şedinţă de pregătire cu Pandurii 30 de jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici