Ionuţ Bâlbă va fi indisponibil cel puţin două luni

Atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, va fi indisponibil pentru o perioadă de cel puţin două luni de zile, conform medicului formaţiei antrenate de Ionuţ Popa, Marius Pralea.

22 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă va fi indisponibil cel puţin două luni

Ionuţ Bâlbă va fi indisponibil cel puţin două luni (Imagine: Mediafax Foto)

"Ionuţ (n.r. - Ionuţ Bâlbă) nu s-a simţit bine înaintea partidei de la Urziceni şi a mers la Bucureşti, unde a efectuat un examen RMN care a arătat că problemele pe care le are la genunchiul stâng sunt mai grave decât credeam. El are o fisură atât la nivelul cartilajului cât şi al meniscului. În aceste condiţii, el trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Perioada minimă de inactivitate va fi de două luni", a spus Marius Pralea.

Medicul echipei a mai precizat că deocamdată nu poate spune precis momentul când Bâlbă va reveni la antrenamentele echipei. "Am spus că va sta cel puţin două luni, dar o estimare exactă urmează a fi făcută după artroscopie. Cert este că Ionuţ nu va mai putea evolua nici un minut în acest tur de campionat, iar perioada de inactivitate poate fi mai mare", a mai spus Pralea.

Ionuţ Bâlbă, 27 de ani, a evoluat în şase meciuri pentru formaţia Poli Iaşi în sezonul 2008/2009 al Ligii I şi a marcat un gol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici