Ionuţ Bâlbă: Vreau să dau măcar 10 goluri pentru Poli Iaşi în sezonul viitor

Atacantul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă, a declarat, luni, că îşi doreşte ca în ediţia viitoare de campionat să reuşească să înscrie cel puţin 10 goluri pentru formaţia din dealul Copoului.

23 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă: Vreau să dau măcar 10 goluri pentru Poli Iaşi în sezonul viitor

Ionuţ Bâlbă: Vreau să dau măcar 10 goluri pentru Poli Iaşi în sezonul viitor (Imagine: Mediafax Foto)

"Campionatul recent încheiat a fost unul foarte greu. Sunt bucuros că am reuşit să ajut şi eu echipa să ne îndeplinim obiectivul propus şi să jucăm şi sezonul viitor în Liga I. Sunt puţin supărat pentru că nu am reuşit să înscriu câte goluri îmi propusesem, asta şi din cauza accidentărilor sau a suspendărilor. Dacă nu am reuşit în campionatul care s-a încheiat, vreau să dau măcar 10 goluri sezonul viitor. Este un obiectiv pe care cred că îl pot îndeplini dacă voi fi sănătos şi voi juca bine“, a declarat Ionuţ Bâlbă.

Jucătorul a mai spus că nu a renunţat la ideea de a pleca la o echipă mai bună: "Urmează o vacanţă meritată, după care reiau pregătirile cu Poli Iaşi. Nu ascund faptul că mi-aş dori să ajung să joc la o echipă mai bună din ţară sau din străinătate, dar până atunci vreau să-mi fac datoria faţă de Poli Iaşi, cu care mai am contract până în 2011".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici