Ionuţ Lupescu va candida pentru postul de preşedinte al FRF

Ionuţ Lupescu (49 de ani) va candida la alegerile FRF de pe 18 aprilie. A anunţat-o chiar fostul mijlocaş, printr-un mesaj postat pe contul de twitter.

196 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Lupescu va candida pentru postul de preşedinte al FRF

Ionuţ Lupescu va candida pentru postul de preşedinte al FRF

Susţinut de majoritatea membrilor Generaţiei de Aur şi văzut drept omul perfect pentru a-l învinge pe Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu a risipit dubiile cu mai bine de două luni înaintea momentului în care va sta faţă în faţă cu actualul şef de la FRF: "Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal", a scris Lupescu, pe twitter.

În afara lansării neoficiale a candidaturii, Lupescu a dezvăluit că şi-a încheiat conturile cu UEFA, dar şi că are deja în minte câteva nume pe care vrea să le aducă în conducerea FRF: "M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face şi o conferinţă de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec şi prin ţară pentru a discuta cu membrii afiliaţi. De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii şi despre echipa cu care intenţionez să lucrez. Oricum, conform statutului, preşedintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane", a spus Lupescu, pentru gsp.ro.

Până acum, în afara lui Lupescu, şi-au mai anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici