Ionuţ Negoiţă: Calificarea într-o cupă europeană este obligatorie în acest sezon

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul din acest sezon, calificarea într-o cupă europeană, este obligatoriu.

101 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă: Calificarea într-o cupă europeană este obligatorie în acest sezon

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

"Obiectivul rămâne acelaşi, locurile 1-4. Mi-aş dori un loc cât mai bun, dar trebuie să fim realişti că nu vreau un foc de paie. O cupă europeană este obligatorie în acest an. Nu accept ca în doi-trei ani să mai cădem sub locul 3. Sunt pregătit şi pentru eşec. Luăm în calcul că vom avea şi momente grele, dar sunt convins că vom reuşi. Ca urmare, vom avea răbdare, vom construi cu grijă şi nu vom lua decizii la cald. Vom analiza în iarnă, apoi în vară şi vom vedea ce transferuri vor mai fi", a spus Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă a afirmat că Dinamo are nevoie de doi-trei ani pentru a obţine performanţe şi a precizat că suporterii i-au cerut ca echipa să joace un fotbal de calitate. "Sunt convins că vom face performanţă, dar nu mă refer la una de pe o zi pe alta. O performanţă se face construind cu răbdare. Pentru a ajunge la nivel maxim avem nevoie de doi-trei ani. Decât să facem minunea anul acesta şi la anul să fim în faliment, prefer să facem pe termen lung. Suporterii mi-au spus că vor să construim şi să vadă echipa jucând fotbal", a completat Negoiţă.

Oficialul dinamovist a precizat că este mulţumit de schimbările pe care a reuşit să le facă la Dinamo în cele patru luni de când se află la conducerea clubului. "Ne-am dorit şi se impunea ca la Dinamo să venim cu lucruri noi. S-a tot vorbit de «new Dinamo». Acum vorbim de schimbări din toate punctele de vedere, dar nu au fost schimbări doar de dragul lor. Sunt foarte mulţumit de ce s-a făcut în aceste patru luni de când sunt la Dinamo", a explicat Negoiţă.

El i-a cerut antrenorului Gheorghe Mulţescu să crească mai mulţi jucători tineri. "Mulţescu e genul de antrenor care ştie să pregătească fizic o echipă şi să facă performanţă. Sunt mulţumit de jucătorii care au venit. Avem un lot bun pentru obiectivul fixat. I-am cerut lui Gigi Mulţescu să crească şi juniori români care să ajungă titulari", a subliniat Negoiţă.

Ionuţ Negoiţă a menţionat că se bucură de faptul că portarul Cristian Bălgrădean nu s-a transferat la Standard Liege. "Bălgrădean faţă de Alexe nu a fost atât de radical de a pleca. Nu acceptam să plece sub formă de împrumut şi sunt convins că nu va fi afectat foarte mult. Mă bucur că nu a plecat", a mai spus Negoiţă, care a precizat că fundaşul Dragoş Grigore s-ar putea transfera în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici