Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo: În procesul nostru de a face o echipă de top e un pas important

Finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, s-a arătat mulţumit de rezultatul obţinut, sâmbătă, de formaţia din Ştefan cel Mare, scor 1-1, pe Arena Naţionala, în faţa Stelei.

2 afișări

"E un rezultat echitabil, a fost un meci frumos, un derby, ne-am fi dorit o victorie, dar asta este. În procesul nostru de a face o echipă de top e un pas important. Noi creştem, avem jucători tineri care cresc, per total suntem OK. Rotariu e un jucător care creşte, el a dat totul pentru Dinamo, el e un mare câştig. Avem şi alţi tineri care cresc, o treabă bună se face cu răbdare. Sunt convins că el va creşte, Rotariu un jucător cu un caracter bun. Tot căutăm jucători, dar nu vrem să luăm orice. Ori luăm ceva ca lumea, ori ne facem treaba cu ce avem", a spus Negoiţă la Digi Sport.

Finanţatorul de la Dinamo s-a referit şi la decizia organizatorilor de a le interzice fanilor vestele albe.

"Să înţeleg că au vrut să intre cu veste tăioase, contondente, mi se pare de prost gust. Dacă nu ştii să iei o farsă ca atare, denotă multă frustrare. Mă bucur că suntem cea mai bună galerie", a conchis Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici