Ionuţ Negoiţă rămâne patronul lui Dinamo. Negocierile cu Claudiu Florică au eşuat

Ionuţ Negoiţă va rămâne patronul clubului Dinamo. Se pare că negocierile cu Claudiu Florica au picat. Radio Dinamo anunţă că omul de afaceri s-a retras deoarece nu avea o siguranţă cu privire la situaţia financiară a clubului, astfel că a ales să facă un pas în spate.

141 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă rămâne patronul lui Dinamo. Negocierile cu Claudiu Florică au eşuat

Ionuţ Negoiţă rămâne patronul lui Dinamo. Negocierile cu Claudiu Florică au căzut

Mai mult, Negoiţă se pare că nu vrea să rămână patron şi negociază cu Horia Sabo preluarea acţiunilor clubului, mai menţionează sursa citată. Şi Asociaţia ”Dinamovişti pentru Dinamo” (ADPD) şi-a înaintat intenţia de a cumpăra acţiunile lui Negoiţă. Se pare că perioada prin care trece clubul din ”Ştefan cel Mare” l-a determinat pe patronul dinamovist să ia măsuri radicale. Negoiţă a ordonat mutarea sediului clubului de la RIN, hotelul deţinut chiar de el, la Săftica, baza de antrenament a ”câinilor”, mai scrie sursa citată.

Dinamo este pe locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte, la două puncte distanţă de Astra, ocupanta ultimului loc de play-off şi la un singur punct de rivala FCSB. Pentru ”câini” urmează duelul cu Viitorul, din ”Ştefan cel Mare”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici