Ionuţ Popa a primit avertisment pentru că a părăsit o zi pe CSMS Iaşi

Preşedintele Comitetul Director al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, la finalul şedinţei forului pe care îl conduce, că antrenorul Ionuţ Popa a primit avertisment scris pentru faptul că a părăsit o zi echipa.

166 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa a primit avertisment pentru că a părăsit o zi pe CSMS Iaşi

Ionuţ Popa a primit avertisment pentru că a părăsit o zi pe CSMS Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

"Comitetul Director s-a întrunit astăzi (n.r. - maţi) şi a discutat mai multe probleme, printre care şi cea legată de plecarea de la echipă, pentru o zi, a antrenorul Ionuţ Popa. S-a luat în calcul situaţia în care s-a produs plecarea, cât şi faptul că a revenit duminică, înaintea meciului şi s-a decis acordarea unui avertisment scris. De asemenea, s-a decis continuarea discuţiilor pentru legitimarea lui Ramses Gado şi a lui Ciprian Milea. În plus, se vor căuta soluţii pentru întărirea lotului", a spus Leonida Antohi.

Antrenorul Ionuţ Popa a părăsit sâmbătă echipa, supărat că nu s-a reuşit legitimarea jucătorilor Marius Onofra, Ramses Gado şi Ciprian Milea. La insistenţele jucătorilor şi a soţiei, Ionuţ Popa a ajuns la Iaşi duminică, înaintea partidei cu Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici