Ionuţ Popa: Acţionarul majoritar va părăsi echipa Poli Iaşi

Antrenorul Ionuţ Popa, care ar urma să semenze un contract cu formaţia Poli Iaşi, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că reprezentantul firmei Mobilis, care este acţionarul majoritar al grupării din Dealul Copoului, l-a anunţat că nu vrea să mai susţină echipa.

29 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Acţionarul majoritar va părăsi echipa Poli Iaşi

Ionuţ Popa: Acţionarul majoritar va părăsi echipa Poli Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Acţionarul majoritar va părăsi echipa Poli Iaşi. Cel puţin aşa mi-a spus domnul Radu Călin, reprezentantul firmei Mobilis, cea care avea 51 la sută din acţiunile Politehnicii Iaşi. Dacă echipa va rămâne iar susţinută numai de Primăria Iaşi va fi foarte greu. Dacă în următoarele zece zile nu vin jucătorii pe i-am solicitat, pentru a putea lupta pentru promovare, nu voi semna cu Poli Iaşi. Nu are rost să ne încurcăm reciproc şi cred că nici domnul Sichitiu nu va semna", a spus Ionuţ Popa.

Tehnicianul arădean a mai adăugat că îşi doreşte încă şase jucători: "Lotul este slab în acest moment, iar echipa este lipsită vizibil de omogenitate. Ar trebui să mai fie aduşi doi mijlocaşi centrali, doi mijlocaşi laterali şi doi atacanţi, peste valoarea actuală a lotului. Nu poţi lupta pentru promovare cu jucători aduşi de la formaţii care au retrogradat din Liga a II-a".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici