Ionuţ Popa: Am renunţat la ideea de a-l mai aduce pe Croitoru

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni, că a renunţat la aducerea mijlocaşului Marius Croitoru, pus pe lista de transferuri de FC Steaua.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Am renunţat la ideea de a-l mai aduce pe Croitoru

Ionuţ Popa: Am renunţat la ideea de a-l mai aduce pe Croitoru

"Eu am vorbit şi cu Gigi Becali, şi cu jucătorul. Marius Croitoru îşi manifestase intenţia de a juca la noi, dar se pare că patronul Stelei vrea să-l redirecţioneze spre Gloria Buzău. Astăzi trebuia să se decidă, dar din moment ce nu ne-a mai căutat nimeni, am renunţat la ideea de-al mai aduce pe Croitoru", a declarat Ionuţ Popa.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai spus că nu crede că Poli îl poate achiziţiona pe juniorul de la Atletico Arad, George Ţucudean. "Noi l-am adus pe Ţucudean la noi. Copilul a jucat şi într-un meci amical sâmbătă, e bun, dar nu ştiu dacă avem noi bani să-l luăm şi timp să-l aşteptăm să crească. Nu aţi văzut că pe Richard Filaret, tot de la Atletico Arad, l-au luat azi cu 175.000 de euro cei de la Celtic Glasgow? Şi Ţucudean a fost în probe la Celtic şi acum, am înţeles, că de serviciile lui se interesează şi Manchester City. Şi Rapid a intrat pe fir. Mai stă până la finalul săptămânii la noi. Rămâne să vedem ce decizie vom lua", a punctat Popa.

Ionuţ Popa a adăugat că, după anularea meciului amical cu FC Vaslui, încearcă să perfecteze un alt joc de verificare în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, din Liga a II-a, care ar urma să se dispute duminică, pe stadionul "Emil Alexandrescu". "Aşteptăm un răspuns de la ei. Dacă nu vor fi de acord, atunci amicalul de miercuri, cu Cetatea Suceava, va fi ultimul înaintea reluării campionatului", a spus Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici