Ionuţ Popa aşteaptă achiziţionarea a doi sau trei jucători

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lotul pentru următoarea ediţie de campionat este aproape definitivat, precizând că mai aşteaptă achiziţionarea a doi sau trei jucători.

20 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa aşteaptă achiziţionarea a doi sau trei jucători

Ionuţ Popa aşteaptă achiziţionarea a doi sau trei jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Lotul este stabilit în proporţie de 99 la sută. Mai rămâne însă 1 la sută, care s-ar putea dovedi a fi mai important decât cei 99. Spun asta pentru că mai aştept încă doi-trei jucători, ale căror nume, bineînţeles, nu le pot spune. În această vară cred că am adus jucătorii de care aveam nevoie, pe posturile deficitare, şi sper să avem un debut de campionat bun, deşi va fi foarte greu", a afirmat Popa, în cadrul conferinţei organizate cu ocazia prezentării noilor jucători şi a echipamentelor pentru sezonul 2008-2009.

Jucătorii pe care îi aşteaptă tehnicianul să semneze cu Poli Iaşi sunt Lamine Diarrassouba (Seka El Hadid, Egipt) şi Sergiu Homei (FC Dinamo).

Noile achiziţii ale Politehnicii Iaşi sunt Costin Oghinciuc (Minerul Lupeni), Cristian Bratu (Dacia Mioveni), Mircea Oprea (Ceahlăul Piatra Neamţ), Ciprian Tănase (împrumutat un an de la Universitatea Craiova), Stojan Ignatov (Beijing Guaon, China) şi Nuno Viveiros (Estrella Amadora, Portugalia).

Ionuţ Popa regretă accidentarea macedoneanului Stojan Ignatov, care va rata începutul campionatului: "Ignatov a jucat doar patru minute pentru noi în amicalul cu Cetatea Suceava. Are un ghinion fantastic. Acum va trebui să stea departe de teren trei-patru săptămâni. Îl vom trimite la refacere într-o clinică din străinătate".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici