Ionuţ Popa: Cu Steaua va fi un meci tare, dacă ne bat, ne bat cinstit

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că partida cu Steaua va fi una corectă, formaţia sa aflându-se într-o situaţie grea în clasament, iar dacă "roş-albaştrii" vor învinge, atunci acest lucru se va întâmpla pe teren, nu în culise.

1 afișare
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Cu Steaua va fi un meci tare, dacă ne bat, ne bat cinstit

Ionuţ Popa: Cu Steaua va fi un meci tare, dacă ne bat, ne bat cinstit

"Suspiciunile că meciul cu Steaua nu va fi corect sunt scenarii de prost gust. Păi în situaţia în care suntem, minus 11 la adevăr, ne permitem să facem aşa ceva? Păi ce facem, ajungem la minus 14? Dacă ne bat, ne bat cinstit, dacă îi batem, la fel. Va fi un meci tare, o să vedeţi, corect mie la sută", a spus Popa.

Ionuţ Popa a menţionat că a discutat telefonic şi cu preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care suspectează partida Poli Iaşi - Steaua, şi despre care a spus că va fi "o glumă de meci": "Sper că s-a lămurit. Să nu credeţi că ne dăm la o parte. Noi nu dăm explicaţii nimănui, ne vedem de treaba noastră. Lumea ştie cât de ambiţios sunt, cum credeţi că aş putea face asta?".

Tehnicianul ieşean a subliniat că meciul cu "roş-albaştrii" va fi afectat de calitatea gazonului. "Acum e plin de apă, s-a topit zăpada. la ora meciului va fi mult noroi. Terenul greu nu aveantajează pe nimeni, nici pe cei care se apără, nici pe cei care atacă", a comentat Popa.

Partida Poli Iaşi - Steaua, din etapa a XX-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici