Ionuţ Popa: Dacă se vrea promovarea, aş negocia venirea la Poli Iaşi

Antrenorul Ionuţ Popa, care a condus în sezonul trecut formaţia UTA, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că ar fi tentat să revină la conducerea tehnică a echipei din Liga a II-a, Poli Iaşi, doar în cazul în care obiectivul va fi promovarea.

15 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popa: Dacă se vrea promovarea, aş negocia venirea la Poli Iaşi

Ionuţ Popa: Dacă se vrea promovarea, aş negocia venirea la Poli Iaşi (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Am auzit şi eu de interesul celor de la Poli Iaşi faţă de mine, dar nu ştiu ce să zic. Dacă se vrea promovarea, aş negocia venirea la Poli Iaşi. Însă dacă obiectivul este altul, mai bine stau acasă, deoarece nu vreau să mai ajung în situaţia de a juca un an întreg pentru a ajunge pe primul, iar apoi să nu mai dea nimeni un ban la echipă şi totul să se năruie, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut la UTA. Oricum, ar fi mult de muncă deoarece este mai greu să promovezi în prima ligă decât să te salvezi. Trebuie aduşi jucători de valoare pentru ca Poli să se întoarcă în prima ligă", a spus Ionuţ Popa.

Fostul tehnician al ieşenilor a mai adăugat că problemele familiale din ultima perioadă îl fac să se gândească la o pauză. "Mă gândesc să mă las un timp, deoarece m-au copleşit necazurile în ultimele luni. Nici nu ştiu ce să mă mai fac. Luni trebuie să fiu la Roma. E greu să iau o decizie acum", a spus tehnicianul.

Ionuţ Popa a mai pregătit formaţia Poli Iaşi în perioada 2004-2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici